Bemærk

Vi mangler nye spejderledere

Spejderleder hos Broager Pigespejder

Et job med mening som gør en forskel for andre!

Broager pigespejdere søger flere ledere og medhjælpere til vores gruppe, så vi fortsat kan give vores spejdere oplevelser af høj kvalitet og undgå ventelister.

Broager pigegruppe søger ledere i alle aldre som med overskud og godt humør, har lyst til at gøre en forskel for vores energiske piger.

Har du lyst til at dele glæden og begejstringen ved pigespejderarbejde sammen med os, så er dette måske jobbet for dig.

Det kræver ingen spejdermæssige forudsætninger at starte som leder hos os, hvad du har brug for af viden lærer du hen ad vejen gennem praktisk erfaring. Bliver du leder hos os, bliver du en del af et aktivt fællesskab.

Pigespejderne holder møde en aften om ugen. Derudover tager vi på ture og overnatninger. Lederne holder møder ca. en gang i måneden og deltager gratis i relevante kurser.

Broager pigespejder består af en mikroflok, som er for piger i 0.-1.klasse, en miniflok, som er for piger i 2.-3.klasse, junior for piger fra 4.-5. klasse, en spejdertrop for piger fra 6.-9. klasse og en klan for unge fra 16-23 år.  Spejderne laver kreative og sjove aktiviteter der bl.a. handler om natur, omverden og pigeliv. Pigerne lærer nye ting gennem leg og ved at prøve selv. Spejderne i troppen er inddelt i patruljer hvor pigerne får spændende udfordringer, der er med til at styrke fællesskabet og udvikle nye kompetencer.

Din opgave som leder bliver, i fællesskab med de øvrige ledere, at gennemføre dagens program og være med til at planlægge kommende aktiviteter. Du skal regne med at bruge 2 timer en aften om ugen.

Vi kan tilbyde dig:

- sjove og lærerige oplevelser

- kompetenceudvikling

- gode kolleger og et aktivt fællesskab

- en kontaktperson

Broager Pigespejder er en af de få tilbageblevne pigespejdergrupper i landet. Vi er mere end 60 spejdere i alderen 6 år og opefter. Vi har mange gode traditioner og børn og unge i og omkring Broager har i mange år sluttet godt op omkring gruppen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelse til gruppeleder Tina Ensted på 61389912 eller formand Peter Brodersen 51314769.